Ker so rešljive.

Vsak problem je rešljiv. Ko se enkrat ena vrata zaprejo se druga odprejo. Tako je tudi pri kadrovanju.

Z malo spretnosti hitro ugotovite v katero kolektivno pogodbo spada vaša dejavnost. Obstaja učinkovit sistem za nagrajevanje. Z nekaj prakse boste hitro osvojili znanje o tem kako najti, zaposliti in obdržati dobre sodelavce. Z malo iznajdljivosti boste znali vaše podjetje zastopati pred inšpektorjem za delo. Vedno obstaja način, da odpustite sodelavca ali sodelavko tako, da bo za oba ugodno. Obstajajo jasni kadrovski postopki, pravila in delovni čas.

Vprašajte za nasvet, če ste naleteli na problem povezan s kadri in imate občutek, da ga boste težko rešili.

Ker so strokovne.

Temelj vsakega podjetja oziroma druge oblike organizacije so v njej zaposleni ljudje.

Kadri predstavljajo največji potencial in konkurenčno prednost vsake organizacije. Od tega kako vodstvo ravna s kadri je odvisno, ali bo podjetje delovalo učinkovito. Uspešne organizacije se od manj uspešnih razlikujejo po tem kako strokovno management ravna s kadri, kako  jih planira, razvija in usposablja, kako jih nagrajuje ter kako vzdržuje učinkovite medosebne odnose. Strokovnost pri kadrovanju je zato ključnega pomena.

Vprašajte za nasvet, če pogrešate strokovnost pri kadrovanju ali tudi, če bi želeli le krajši strokovni nasvet v zvezi s kadri.

Ker so celovite.

Celovite kadrovske rešitve so tiste, ki vam pokažejo kako je vaše podjetje lahko še bolj produktivno in profitabilno.

Ko vaše podjetje raste je pomembno, da se osredotočate na vaš posel in na tiste stvari, ki jih delate najbolje. Ključno je, da najdete nekoga, ki bo znal planirati, usmerjati in koordinirati administracijo vašega podjetja. Naprej je pomembno, da znate najti primerno osebo, jo zaposliti, pripraviti primerno pogodbo, jo obdržati, nagraditi, urediti delovne postopke in ji pomagati pri karieri. Dobrodošlo je, da znate odreagirati, ko vam stvari s kadri ne gredo po načrtu ali vas celo obišče delovni inšpektor.

Vprašajte za nasvet, če bi radi zaupali del ali celotno vaše kadrovanje zunanji kadrovski službi.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Začnite vpisovati in pritisnite Enter za iskanje

Vprašajte za nasvet, če ste naleteli na kadrovski problem ali dilemo.

Vprašaj za nasvet Vprašaj za nasvet